Bever als model

Ik heb inmiddels al vaker geschreven over de bever, maar ik kan het niet laten om ook zonder nieuw verhaal mijn meest recente beelden te delen. Ik ben namelijk nog vaker langs geweest en heb weer een mooie aanvulling op mijn fotocollectie kunnen maken. Als topstuk heb ik een compilatie met filmbeelden in elkaar gedraaid. Die staat onderaan. Voor de teksten over deze soort verwijs ik jullie graag door naar mijn eerdere blogjes:

De bever

De bevers kunnen prima uit de voeten in de stad, ze hebben het prima naar de zin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: