Over JFK & Contact

 

Welkom!

Het liefst ben ik buiten om te fietsen, wandelen en fotograferen. Op mijn blog deel ik mijn ervaringen en natuurfoto’s.

Jan-Freerk Kloen

Sinds 2014 houd ik met veel plezier JFK Natuurblog, toen nog Janboel van Fladderaars en Kruipers, bij. Ik was toen 11 jaar. Inmiddels ben ik 20 jaar en acht jaar ervaring verder in zowel fotograferen als schrijven. Al doende leert men! Uit mezelf kijk ik vooral naar reptielen, amfibieën en insecten als vlinders en libellen en ’s winters vogels, maar ik sta open voor al het andere moois buiten. Ik houd niet van stilzitten. Je zal mij dan ook niet snel als een geduldige fotograaf in een schuiltentje aantreffen, maar eerder ongeduldig achter die ene libel aan rennend. Het liefst ben ik onderweg, of dat nou lopend, fietsend of op een andere manier is. Mijn eerste blik is op de omgeving van Wageningen gericht, waar ik woon, maar ik breng mezelf ook graag naar een andere omgeving in binnen- en buitenland.

Ik verkoop mijn foto’s graag via mijn webshop aan mensen die mijn werk waarderen. Voor ieder die meer over natuur en fotografie wil leren organiseer ik op aanvraag kleinschalige excursies en workshops. Via het uitklapbare menu rechts bovenin vind je meer informatie over de webshop en workshops.

Ik hoop dat je met veel plezier de verhalen leest, de foto’s bekijkt en een reactie achterlaat! Je kunt je via e-mail of WordPress op mijn blog abonneren via het uitklapbare menu rechts bovenin of de pop-up rechts onderin.

JFK Natuurblog

Jan-Freerk Kloen

Blog: jfknatuurblog.com

E-mail: info@jfknatuurblog.com

Instagram: @jfk_natuurblog

Klik op het visitekaartje om contact op te nemen via e-mail.

7 Reacties op “Over JFK & Contact”

  1. Hi Jan-Freerk,

    Ik ben onder de indruk van deze mooie en uitgebreide weblog.
    Ik zie dat je er veel plezier in hebt om op zoek te gaan en het je omgeving te tonen via de weblog en excursies! Ga zo door en we zullen die excursies gaan missen het komend schooljaar bij de Zwaneridder, maar gelukkig hebben we dan de weblog nog..

    Ga zo door! Herman Dreef

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s