Groei en bloei

Wie mijn blog al wat langer volgt is het vast opgevallen dat ik zelden planten fotografeer. Het is niet zo mijn ding, zeker gecultiveerde planten niet. Om eens uit die gewoonte te gaan – en omdat ik zin had om op een zondagmiddag dicht bij huis even te fotograferen – volgt hier een uitzondering. Al zijn het uiteraard niet zomaar bloemenfoto’s, het blijft in de meeste gevallen mijn eigen stijl.

April is de tijd dat de wereld snel veranderd. Groene blaadjes verschijnen en vele bomen en planten staan in bloei. Ook rondom huis staat alles te groeien en te bloeien. Onder andere de sleedoorns, prunussen, magnolia’s en bosanemonen laten zich van hun beste kant zien. Een mooie kans om weer eens échte macrofoto’s te maken.

Geniet van de foto’s!

Eén reactie op “Groei en bloei”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: