Oostenrijk deel 5: een zonnige afsluiting

Op 29 juli zijn we vertrokken voor een vakantie van 2,5 week in Oostenrijk! We hebben geweldige plekken gezien van de Duitse tot de Zwitserse grens, middenin de Alpen. Ik ben twee dagen bezig geweest met het uitzoeken van 4206 foto’s, en nu is het dan zover. Morgen verschijnt alweer het laatste deel. Veel plezier!

Lees ook de andere delen over Oostenrijk!

14 augustus

Onze laatste hele dag in Oostenrijk. Nog steeds erg koud, maar nu wel zonnig. We besloten om niet te proberen nog de libellen te vinden die ik hoopte, maar te genieten van het zonnige weer zonder dat er ook warmte vereist was. We gingen terug naar de kabelbaantjes van gisteren om een stukje bovenop de berg in Zwitserland te wandelen. Hier waren veel plantjes en een aantal leuke vogeltjes. Uiteindelijk zagen we zelfs nog veel vlinders ondanks de kou, en een heel aantal marmotten. De spelende jongen waren leuk om naar te kijken. Daarnaast heb ik genoten van de kabelbaantjes die ons van en naar de betreffende plek brachten.

Sneeuwvink
Sneeuwvink
Alpenmarmot tussen de bloemetjes
Alpenmarmot
Speelse jonge marmotten, helaas op grote afstand maar toch heel leuk om te zien
Bergparelmoervlinder

Dit was het laatste deel over Oostenrijk. Morgen om 10:00 uur volgt nog een toegift over de terugreis naar Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: