Egels in de tuin

*Kuch, kuch*

*Ritselritsel stampstamp*

*Hoest*

In de zomer, wanneer de dagen lang zijn, komen de egels soms al in de schemering tevoorschijn. Ik woon in een behoorlijk groene buurt, dus egels genoeg. Als je tot een uur of tien nog buiten bezig bent hoor je af en toe gestommel of gekuch in de tuin. Vaak betekent dit dat er een egel in de buurt is. In het geval van gisteren betekende dat zelfs dat er twee egels rondbanjerden. Ze lieten zich even leuk fotograferen, waarop ik mezelf snel tevreden stelde en mijn zaklamp weer in mijn zak deed. Ik blij, zij ook weer blij. Want wat zijn egelfoto’s toch leuk!

Twee egeltjes…

3 Reacties op “Egels in de tuin”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: