Uilenprijsvraag

Vandaag ben ik na een vergeefse zoektocht naar de eerste ringslangen even langs de ransuilen op de Wageningse Berg geweest. Ik heb er 7 gezien daar, maar hoeveel staan er op de foto? Reageer voor zondag 18 maart 2018 en maak kans op een natuurexcursie naar keuze met mij in de omgeving Wageningen of Zeist!

Om deze foto gaat het: hoeveel uilen zie je?

Ook zag ik mijn eerste citroenvlinder van het jaar. Hij wilde niet gaan zitten, maar hij is herkenbaar op de foto.
Nog wat plaatjes van de ransuilen

2 Reacties op “Uilenprijsvraag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: