Morgen actiedag voor het Waldorf Kakuma Project!

De actie voor het Waldorf Kakuma Project is tot nu toe een groot succes! De kaartjes lopen als een trein, en ondanks dat morgen pas de echte actiedag is. De webshop heeft nog niks opgeleverd, maar met huis-aan-huis verkoop heb ik inmiddels bijna €130 verdiend!

Vandaag heb ik nieuwe kaartjes bijgedrukt. Morgen ga ik tijdens de actiedag verder met het huis-aan-huis verkopen. Als je wilt dat ik langskom, moet je vóór 29 september 12:00 uur een mailtje sturen naar janboelvanfladderaarsenkruipers@outlook.com (Driebergen/Zeist en omgeving), en voor 14:00 uur (Wageningen/Ede en omgeving). Zet daarin je naam, adres en welk(e) setje(s) je wilt hebben. Het is dan wel zo dat je thuis moet zijn (tussen 12:00 uur en 14:00 uur voor Zeist en omgeving en tussen 14:30 uur en 16:30 uur voor Wageningen en omgeving) om de kaartjes aan te nemen en te betalen, wat natuurlijk helaas niet heel handig is midden op de dag. Ben je niet thuis, en wil je toch het Waldorf Kakuma Project wilt steunen, kun je het ook via de webshop bestellen (vóór 29 september 23:59 uur!). Dan kom ik niet morgen, maar op een later tijdstip langs, of stuur ik de kaartjes op via PostNL (kosten koper).

Hieronder zijn de setjes kaartjes te zien die ik verkoop. Vanwege tegenvallend succes heb ik twee setjes niet opnieuw meer afgedrukt.

Setje 1: libellen
Setje 2: vlinders
Setje 3: vogels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: