Een sombere dag

Gisteren was een sombere dag. ‘s Ochtends waren er felle buien, en ‘s middags ook. Ondanks dat kwam Corné gisteren langs om sleedoornpages te zoeken. Niet omdat het erg kansrijk was, maar omdat het van tevoren was afgesproken en natuurlijk wel gezellig om elkaar weer eens te zien. Tegen de avond klaarde het een beetje op, waarop we naar buiten gingen om maar wat foto’s te maken. We hebben zelfs nog één sleedoornpage over zien vliegen, maar verder moesten we het doen met 19 eitjes die we vonden, en het andere gewone stadspul. Zo heb ik met mijn nieuwe macrolens toch wel aardige foto’s van de sleedoornpage-eitjes, en een spin, een slak en een houtpantserjuffer. Waarbij het uitkwam heb ik de plaatjes zo bewerkt dat het lijkt alsof hij ‘s nachts is gemaakt. Dat moest ook wel een keertje mogen vond ik!

Sleedoornpage-eitje bij “nacht”. Het was niet moeilijk zo te bewerken, aangezien de foto toch al donker was vanwege het weer….
Kruisspin bij “nacht”. Een spin die in het licht hangt met donkere schaduwen in de struiken erachter. De originele foto was ook al bijna zo….
Houtpantserjuffer bij “nacht”. Donker was het zeker, maar de foto moest toch nog iets mooier worden gemaakt…
Huisjesslak bij “daglicht”

Eén reactie op “Een sombere dag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: