Aankondiging reisblog

De komende lange periode ga ik op reis! Met mijn goeie vrienden Kylian en Hendrike ga ik met de auto Europa verkennen, vier maanden lang! Behalve naar de prachtige cultuur te kijken zal onze blik ook zeker op de mooie natuur gericht zijn. Op donderdag 3 maart vertrekken we richting Italië met één of meerdere tussenstops in Frankrijk. Daarna steken we over naar Griekenland en de Balkan. Als we nog tijd, geld en goeie zin hebben eindigt de reis in Scandinavië. Maar of we dat halen…

We hebben nog nauwelijks een plan. We kijken ter plekke welke plekken we mooi vinden en hoe het weer is en dan zetten we ons tentje op. We gaan op avontuur!

Ook in het buitenland zal ik blogs over belevenissen in de natuur blijven schrijven. Hoe vaak ik deze zal plaatsen hangt van de internetverbinding en motivatie om foto’s uit te zoeken af. De blogberichten zijn te volgen via de pagina Reisblog, te vinden in het menu bovenaan deze pagina of door hier te klikken.

Volg je JFK Natuurblog al? Dan zal je ook bericht ontvangen als ik een nieuwe reisblog geschreven heb. Je kunt mij volgen door in het menu aan de rechterkant (onderaan de pagina als je op telefoon kijkt) je e-mailadres achterlaten. Veel plezier!

Voor een alledaags inkijkje in onze reis kan je ons volgen op Instagram: @drie_avonturiers.

6 Reacties op “Aankondiging reisblog”

  1. We wensen je alvast een hele goeie reis toe en hopelijk wordt je nergens gehinderd door de huidige zorgwekkende toestanden. Natuurlijk zijn we benieuwd naar je reisverhalen en de bijhorende foto’s. Van een avontuur gesproken zeg….. 4 maanden kris kras door Europa, wie zou dat niet willen 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: