Zwartbuikwaterspreeuw Hoogeveen

Vandaag kwam ik onderweg langs Hoogeveen, dus was het toch wel een leuke kans om even bij de zwartbuikwaterspreeuw te kijken die daar al de hele winter zit. Er is een leuk gebiedje met enkele watertjes en kanaaltjes, met ook een natuurlijk aangelegde vistrap. Kennelijk de ideale plek voor een overwinterende waterspreeuw uit Scandinavië. Hij liet zich kort maar leuk zien, waarna hij verdween. Zo dichtbij als schijnt te kunnen lukte mij helaas niet in de korte tijd die het dier mij gaf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: