Stoeiende meerkoeten

Vandaag ben ik bijna de hele dag onder de pannen geweest met buiten rondfietsen rondom Wageningen. Een heerlijke vrieslucht met een verwarmend zonnetje. Qua vogels was het verrassend mager, maar uiteindelijk heb ik bij de Grift toch nog wat leuke plaatjes kunnen schieten van stoeiende meerkoeten die elkaar aardig de tent uit joegen. Ik was daar eigenlijk in de hoop een roerdomp te betrappen die daar regelmatig te zien is als het vriest, maar dat is niet gelukt. Dan kun je nog zo prachtig avondlicht hebben, zonder roerdomp kun je dan moeilijk roerdompenplaatjes schieten…

Stoeiende meerkoeten
Ook een derde bemoeide zich ermee door hard te roepen

Overvliegende grote zilverreiger in de avondzon

Rietpluim in het zonlicht, een paar minuten voor zonsondergang

4 Reacties op “Stoeiende meerkoeten”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: