Notenkraker in de sneeuw

Ondanks dat ik zo onderhand al zes keer langs de notenkraker gegaan was, stond hij vanochtend toch weer op de planning. Het had namelijk gesneeuwd. Niet heel veel, slechts net genoeg om het een beetje wit te maken, maar toch leuk. Dus ben ik op mijn 16e verjaardag nota bene weer op de fiets gestapt voor de maar liefst drieënhalve minuut lange fietstocht door de al smeltende sneeuw. Hij liet zich nog best leuk zien, maar door het donkere weer was het fotograferen toch moeizaam. Ondanks dat zit er nog wel wat leuks tussen.

Plat in de sneeuw! Foto: Ruben Drost

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: