Review wanddecoratie

Een aantal weken geleden ben ik een advertentie op social media tegengekomen van Saal Digital Photo. Daarin vroegen ze om wanddecoratie te testen. In ruil voor en kritische review kon je een waardebon van €50,- krijgen om het te testen. Dus bij deze: de review.
Ik heb twee foto’s besteld. Een levendbarende hagedis op hardschuimplaat van 60×40 cm en een ringslang op hardschuimplaat van 18×13 cm, inclusief verzendkosten precies €49,80. Ze kwamen keurig ingepakt aan, maar naar mijn idee wel met veel onnodig plastic. Om de grote zat maar liefst 33,5 meter folie van 10 cm breed. Dat moet toch efficiënter kunnen denk ik.
De afdrukken zelf zijn erg mooi. Mooi full color en het glimt een beetje maar niet te erg. Het oppervlak is mooi glad. De afdruk van de hagedis is nét iets te donker ben ik van mening, maar het scheelt niet veel. De ringslang is precies goed.
Alles bij elkaar zijn het erg mooie afdrukken en ik ben dik tevreden. Voor de hagedis geef ik een 8,5 en voor de ringslang een 9,5. Ik ben er erg blij mee!

Eén reactie op “Review wanddecoratie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: