Kraanvogels komen eraan!

Gisteren werden we vlak voor het avondeten opgeschrikt door een berichtje in de Whatsappgroep voor zeldzaamheden rondom Wageningen. Bij de Blauwe Kamer vloog een grote groep kraanvogels over, recht op Wageningen af. Wij gingen eten, maar met een oogje op de zuidwestelijke hemel. Na iets minder dan 10 minuten riep mijn vader: “daar komen ze!” En ja hoor, daar kwam de enorme groep van maar liefst 119 kraanvogels overvliegen. Niet snel, tegen de wind in, tegen elkaar roepend kwam daar een prachtige sierlijke groep aan. Mijn camera zat nog onderin mijn tas, dus rende ik met tas en al naar buiten, zodat als ik mijn camera niet zou kunnen pakken ik ze in elk geval wel gezien zou hebben. Buiten hield ik mijn tas ondersteboven zodat alles op straat viel, inclusief mijn camera. Omdat ze zo langzaam vlogen was ik nog op tijd voor wat foto’s en een kort filmpje van de hele groep!

Blijf de komende dagen goed opletten, want er zullen nog duizenden over komen vliegen!

(Bijna) de hele groep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: