Eendjes bij zonsondergang

Vandaag heb ik met mijn vader wat in het Binnenveld rondgekeken. Qua vogels niks spectaculairs, maar het aantal reeën viel wel op. Door het Binnenveld verspreid liepen totaal 23 reeën, en zo groot is het nou ook weer niet. Ook zagen we bij een steenuilenkast een steenuil zitten. Doordat mijn camera nog op de verkeerde witbalans stond en ik niet in RAW fotografeer is die foto qua kleur verpest. Vandaar dat ik hem in zwart-wit gezet heb.

Steenuil voor de nestkast

Aan het einde van de middag heb ik nog wat foto’s gemaakt op de Campus bij de eendjes en zwanen en daarna nog een paar mosjes in het park. Er was prachtig strijklicht waardoor de sporenkapsels haast licht leken te geven. Door mijn camera wijs te maken dat ik in kunstlicht aan het fotograferen was kreeg ik er nog een mooi lichteffect op.

Knobbelzwaan

Twee krooneenden en een krakeend (rechts)
Twee krooneenden
Twee krooneenden, een knobbelzwaan en een krakeend
Krooneend

Waterhoen
Gewoon muisjesmos, hier dacht mijn camera dat het zonnig was (was het ook)
Gewoon muisjesmos, hier dacht mijn camera dat hij in kunstlicht bezig was

Eén reactie op “Eendjes bij zonsondergang”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: