Roerdomp langs de Grift

Vandaag was ik nog vrij, en daarom heb ik daar nog even dankbaar gebruik van gemaakt met een fietstochtje langs de Grift. Eigenlijk met maar één doel: een betere foto van een roerdomp! Al vrij snel had ik er eentje gevonden, maar onderin een wilg en met heel veel takken ervoor. Een Belgische man die later langs kwam heeft hem niet meer kunnen zien. Even later vond ik hem weer terug, 40 meter naar links. Helemaal vrij op de rietkraag. Snel de man weer teruggehaald, maar toen hij er weer was, was de roerdomp ook weer verdwenen. Pech voor hem dit keer, maar ik had een mooie foto! Met als afsluitertje nog een mooie zonsondergang was dit een mooi einde van de vakantie!

Roodborsttapuit, ook nog best bijzonder in de winter
Zoek de roerdomp!
Oké, ik maak het iets makkelijker!
Daarna heeft hij het zelf makkelijker gemaakt! En hoe!
Mooie laagstaande zon met wat riet ervoor!

En nu helemaal onder

Eén reactie op “Roerdomp langs de Grift”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: