Sterren…

Met mijn nieuwe groothoeklens heb ik het sterrenfotograferen weer opgepakt. Ik heb er wel een tijdje voor moeten wachten, maar gisteren was het dan eindelijk helder in de Eerste Exloërmond in Drenthe bij mijn familie. De enige handicap was dat ik mijn statief vergeten was, maar door hem stabiel neer te leggen is het ook goed gekomen.

Ik heb totaal drie foto’s gemaakt. Allemaal met een sluitertijd van 30 minuten, zodat je de draaiing van de aarde goed kunt zien. De eerste twee zijn niet goed gelukt (een bewogen en een onscherp), maar de laatste kan ik best tevreden over zijn.

Sluitertijd 1801.7″ (30’02”), f8.0, ISO 100

Als bonus nog een paar zwanenfoto’s uit Groningen twee dagen eerder.

Eén reactie op “Sterren…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: