Koereiger en egel

Afgelopen maandag ben ik even op een melding van een dag eerder afgegaan. Er waren namelijk twee koereigers gezien in de Blauwe Kamer, en laat dat nou net vlakbij huis zijn…

De pinksterbloemen staan volop in bloei!

Helaas was eentje al gevlogen, maar de ander zat er nog. Helaas erg ver weg waardoor ik geen goede foto heb kunnen maken, maar het is wel duidelijk te zien dat het een koereiger is: kleine witte reiger, gele snavel en oranje accenten op de kop en rug.

De koereiger

Afgelopen dinsdagavond ontdekte mijn vader een egeltje in de tuin. Ik ging er met zaklamp en camera achteraan. Inmiddels was hij in de tuin van de buren die niet thuis waren. Ik ken ze goed en ik wist zeker dat ik wel in de tuin mocht om een paar foto’s te maken. Het grootste gevaar was nog wel dat iemand uit de buurt de politie zou bellen omdat er iemand met een zaklamp door een tuin loopt, maar dat is niet gebeurd. Zo heb ik een aantal leuke foto’s van het egeltje kunnen maken!

Het egeltje
En nogmaals
Even later kwam hij net met de neus onder een struikje vandaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: