Foto van het jaar 2016

Dit jaar heb ik het zo gedaan, dat niet alleen mijn ouders uit de door mij geselecteerde 35 foto’s mogen kiezen, maar ook de volgers van http://www.janboelvanfladderaarsenkruipers.wordpress.com. Dit noemen we natuurlijk de Juryprijs en de Publieksprijs. Het leuke van deze fotowedstrijd is dat er alleen foto’s van mij meedoen, dus dat ik één ding zeker weet: ik ga winnen! Het grappige is dat de winnaars van de Juryprijs en de Publieksprijs allebei hetzelfde zijn, maar dan in een andere volgorde.

Volgens het publiek heeft deze foto van de kanaaljuffers gewonnen!
Volgens het publiek heeft deze foto van de kanaaljuffers gewonnen! Deze heeft bij de jury de 2e plaats gekregen.

Het publiek heeft deze foto van twee eileggende kanaaljuffers gekozen als mooiste foto van 2016.
De foto is gemaakt op zomerkamp met de NJN in de Kempen, in de IJzeren Man bij Weert, op 28 juli. Ik ben ervoor met mijn camera en zwembroek aan in het water gaan liggen, om de juffers mooi met laag standpunt te krijgen.

Volgens de jury heeft deze foto van de dwergmuis in het water gewonnen!
Volgens de jury heeft deze foto van de dwergmuis in het water gewonnen! Deze foto heeft bij het publiek een gedeelde 2e plaats gekregen.

Deze foto van een dwergmuis in het water is door mijn ouders als jury gekozen tot mooiste foto van 2016. Deze foto heb ik gemaakt bij Sarah Mekel in de tuin, op 6 juli, in een gigantisch ven waar dit vrouwtje aan het begin van de avond overzwom en even tussen de sprieten bleef zitten. Ook voor deze foto ben ik tot mijn knieën het water in gegaan.
Deze foto is ook genomineerd geweest voor de WNF-Frans Lanting Photoaward 2016. Helaas heb ik niet gewonnen, maar wel bij de laatste 30 van de 11.500!

Deze foto van de boomkikker heeft bij de jury een 3e plaats gekregen en bij het publiek een gedeelde 2e plaats!
Deze foto van de boomkikker heeft bij de jury een 3e plaats gekregen en bij het publiek een gedeelde 2e plaats!

Eén reactie op “Foto van het jaar 2016”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: