Genomineerd voor de WNF-Frans Lanting Photoaward!

Ik ben genomineerd voor de grootste natuurfotowedstrijd van Nederland; de WNF-Frans Lanting Photoaward! Ik kreeg vorige week dinsdag te horen dat ik bij de beste 10 in mijn categorie zit, maar ik heb gewacht met plaatsen tot het ook op de site van het WNF staat, zodat jullie nu gelijk kunnen stemmen! Er waren 11.000 inzendingen.

Ik heb deze foto ingestuurd: de “Dwergmuis te water”
Ik heb deze foto ingestuurd: de “Dwergmuis te water”

Ik heb de foto gemaakt bij Sarah in Ravenswoud, in juli dit jaar. Tijdens het avondeten sprongen Sarah en haar vader ineens op, omdat er een beest door de zwemvijver zwom. Ik zag nog niks, maar Sarah rende erheen en vertelde ons dat het een muis was. Het bleek een dwergmuis te zijn; die had ik ook nog nooit gezien, dus een fotosessie volgde! Daarna kroop het zwangere vrouwtje de kant op en bleef daar zitten. Terwijl we haar alle gelegenheid gaven om weg te rennen konden we haar rustig bekijken. Ze bleef gewoon zitten! Een foto met een verhaal dus!

(uiteraard inmiddels verlopen)

Je kunt stemmen voor de publieksprijs door op deze rechtstreekse link te klikken. Er zijn nog 29 anderen die daar kans op maken, allemaal prachtige foto’s! Ik maak ook nog kans op de juryprijs binnen mijn categorie van 12-18 jaar.

Via deze link kun je stemmen: https://photoaward.wnf.nl/nl/frans_lanting_award/inzendingen_2016/details/stem_op_deze_foto/?item=48785.

Op woensdag 19 oktober werd ik gebeld door het WNF, omdat De Gelderlander een interview met me wilde. En zie hier: ruim een halve bladzijde!

Het krantenartikel!
Het krantenartikel!

img_7566-krant

5 Reacties op “Genomineerd voor de WNF-Frans Lanting Photoaward!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: