Weer sleedoornpage

Gisteren tijdens het avondeten ontdekte ik weer een sleedoornpage, een vrouwtje op de sleedoorn naast ons huis. Ik rende naar buiten, en zag dat ze over een takje aan het kruipen was, precies zoals de vorige keer dat ik haar eitjes zag leggen. Klik hier voor die foto’s. Het was op ruim 2,5 meter hoogte, en na het eten pakte ik gelijk een ladder om eitjes te zoeken. En ja hoor, op de tak zat één eitje! Ik heb er gelijk een touwtje omheen gedaan om de plek te onthouden, en nu maar afwachten!

Het eitje van de sleedoornpage
Het eitje van de sleedoornpage
Hier ben ik bezig met fotograferen...
Hier ben ik bezig met fotograferen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: