Bruine glazenmaker

Vandaag was ik op het grasveld voor ons huis Kubb aan het spelen met een vriend, en er vloog steeds een bruine glazenmaker rond. Ik haalde toch maar m’n net, maar ik kreeg hem niet te pakken. Die vriend van me vroeg of hij het net eens mocht, en met zijn eerste poging had hij hem erin! Ik maakte wat foto’s, en daarna liepen we naar de vijver. Daar ving ik een lantaarntje voor hem, en als dank duwde ik hem in de kaken van de bruine glazenmaker, die meteen dankbaar de kop en poten afbeet.

Bruine glazenmaker met het onthoofde lantaarntje
Bruine glazenmaker met het onthoofde lantaarntje
Close-up
Close-up

IMG_4937 bruine glazenmaker

Later die middag zag ik bij huis ook nog een sleedoornpage! Die heb ik helaas niet op de foto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: