Moerputten

De afgelopen 10 dagen ben ik op zomerkamp met de NJN geweest. Daarover meer in het volgende bericht. Voor het kamp (dat begon op 16 juli) aan ging ik namelijk nog met mijn ouders naar de Moerputten bij ‘s-Hertogenbosch. Ik kon door werkzaamheden niet via Utrecht naar kamp, en Nijmegen wilde ik ontlopen vanwege de vierdaagse. Daarom heb ik mijn ouders lief aangekeken of ze me naar ‘s-Hertogenbosch wilden brengen. Ja dus, maar wel via de Moerputten om het pimpernelblauwtje te zoeken. Nou, geen straf hoor!

Bij de moerputten was niet bijzonder veel te zien, behalve dat er op een veldje van 100 bij 40 meter een stuk of 40 pimpernelblauwtjes rondvlogen, zeer fotogeniek!

Eikenpage
Eikenpage
Pimpernelblauwtje
Pimpernelblauwtje
Eileggend op grote pimpernel
Eileggend op grote pimpernel
Vrouwtje op grote pimpernel
Vrouwtje op grote pimpernel
Vliegend rond grote pimpernel
Vliegend rond grote pimpernel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: