Neushoornkever

Ik heb op school al een aardige reputatie van bioloog-in-wording. Als iemand een beest(je) vindt, dan komt die meestal naar mij toe. Zo ook vandaag in de gymles, maar dan dat dit wel extra bijzonder! Vandaag kwam iemand met een enorme kever van het sportveld af naar mij toe lopen. Die zat blijkbaar op het veld daar. Ik dacht eerst dat het een vliegend hert was, maar achteraf bleek het een neushoornkever te zijn! Ik had helaas geen camera bij me, maar wel een telefoon waarmee ik wat selfies heb gemaakt.

Op deze foto zie je de hoorn goed!
Op deze foto zie je de hoorn goed!
Selfie
Selfie
Deze is eigenlijk leuker maar hier zie je de kever niet zo goed....
Deze is eigenlijk leuker maar hier zie je de kever niet zo goed….

2 Reacties op “Neushoornkever”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: