Tweede dag met Corné

Gisteravond ben ik nog even met Corné op zoek geweest naar kamsalamanders, 2 mannetjes en 1 vrouwtje kunnen vinden. De mannetjes hadden helaas geen spectaculaire kam, maar wel een klein gekarteld kammetje.

Vandaag was de afdelingendag van de NJN, een dag waarop elke afdeling een lijst met de meest maffe opdrachten krijgt om zo origineel mogelijk uit te voeren. Tijdens deze dag heb ik trouwens niet zo veel mooie foto’s gemaakt, maar het was wel leuk! Hier een foto van gisteravond en van vandaag.

Het was volle maan gisteravond
Het was volle maan gisteravond
Witte kwikstaart met ring
Witte kwikstaart met ring

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: