Prijswinnaars ringslangen-prijsvraag bekend!

De winnaars van de ringslangen-prijsvraag zijn bekend!

Ik heb slechts twaalf inzendingen ontvangen, waarvan zes mensen dachten dat er 4 ringslangen op de foto dachten. Drie mensen dachten dat het er 3 waren, één 5, en twee hadden het goed: het antwoord was 2!!!

Dus: Evelyne Bruil en Marie-Louise de Vries, van harte gefeliciteerd! Jullie hebben zonder dat ik hoefde te loten deze prijsvraag gewonnen, en kunnen een keer met mij op stap om reptielen te zoeken!! Tot op excursie, jullie ontvangen nog persoonlijk bericht van mij over een datum!

En hoe weet ik nou dat het er twee zijn? Nou, dat zal ik je vertellen! Ik zag deze kluwe slangen liggen, en uiteraard maakte ik een paar foto’s. Toen was ik zelf ook nog wel nieuwsgierig hoeveel het er waren, want dat had ik nog niet gezien. Toen beantwoordden ze zelf die vraag. Ze waren namelijk een beetje klaar met mij (ik zou niet weten wat ik verkeerd had gedaan, ik bleef netjes op ruime afstand, ik heb toch stevige zoom op m’n camera….), maar goed, toen ging het vrouwtje ervandoor. En blijkbaar waren ze aan het paren, want het mannetje werd gewoon aan z’n, nou ja hoe zal ik dit netjes zeggen…. Aan z’n mannelijk geslachtsdeel meegesleurd. Verder zag ik geen andere slangen meer wegglippen. Zo weet ik dat het er twee waren! Ruige seks noemen ze dat!

Slechts twee mensen hadden het goed: op deze foto staan 2 ringslangen!
Slechts twee mensen hadden het goed: op deze foto staan 2 ringslangen!

2 Reacties op “Prijswinnaars ringslangen-prijsvraag bekend!”

  1. Hoi Jan-Freerk
    Jammer dat ik een slang te veel heb gezien. Maar de winnaressen zijn vast bang voor slangen, die zie ik nog niet met jou op stap gaan…zeker Marie-Louise niet, die al niet in een tent durft te slapen. Maar misschien valt het mee…zo niet, dan wil ik wel reserve zijn ( niet dat ik zelfzo’n held ben, maar toch… ). Gr. Hanneke

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: