Eindelijk mooi weer!

Vandaag was het eindelijk weer eens mooi weer. Aangezien ik een niet al te grote portie huiswerk had, was het leuk om een uurtje het Binnenveld bij Wageningen in te gaan.

Bij een plas aan de Egelsteeg had ik wel eens leuke vogels gezien, zoals dodaars en waterral, dus besloot ik daar heen te gaan.

Helaas niet meer dan heel veel wilde eenden, veel meerkoeten, veel waterhoentjes, een paar kuifeenden en een paar grauwe ganzen. Wel hoorde ik van twee voorbijgangers dat er een stukje verderop elf reeën stonden. Ik ging er maar heen. Ik zag de reeën wel, maar met heel erg tegenlicht. Aangezien ze in een weiland precies tussen twee wegen stonden, besloot ik met de fiets om te rijden, zodat ik het licht mee had. Ze waren wel erg ver weg, maar met het licht mee heb ik toch nog een paar leuke foto’s kunnen maken.

Toen moest toch naar huis, omdat ik niet veel huiswerk had, maar wel íets….

Twee grauwe ganzen bij de Egelsteeg
Twee grauwe ganzen bij de Egelsteeg
Vrouwtje kuifeend
Vrouwtje kuifeend
Mannetje wilde eend
Mannetje wilde eend
De hele groep reeën
De hele groep reeën
"Wat voor een idioot in een groene trui met camera loopt daar nou door mijn weiland?"
“Wat voor een idioot in een groene trui met camera loopt daar nou door mijn weiland?”
"Oké dan".
“Oké dan”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: