NOS Jeugdjournaal op bezoek!

Jullie moeten vanavond allemaal naar het NOS Jeugdjournaal kijken! Via de Vogelbescherming zijn ze mij namelijk op het spoor gekomen, en ze willen mij in de uitzending hebben ter ere van de Nationale Tuinvogeltelling! Vanochtend om half 10 kon ik ze verwachten, en ik heb ze van alles verteld over de tuinvogels bij mij, en de foto’s die ik maak. Ze wilden ook nog wat met mijn weblog.

We hebben de telling gedaan, en ze hebben mij gefilmd, de vogels gefilmd met een grote camera, en bij een pindakaaspot heeft de cameraman een GoPro opgehangen. Je kunt een deel van dit alles zien vanavond in het Jeugdjournaal!!!

In elk geval kijken dus:
Zaterdag 16 januari 2016, om 18:45 uur het NOS Jeugdjournaal op NPO 3.

Gemist? Klik hier om het terug te kijken!!!!!

Werkt de link niet? Kopieer deze link naar je websitebalk (of weet ik veel hoe dat heet) en druk op “enter”. http://www.npo.nl/nos-jeugdjournaal/16-01-2016/POW_02992672

De Gopro bij de pindakaaspot
De GoPro bij de pindakaaspot
Hier hang ik nog wat vogelvoer op in de voortuin
Hier hang ik nog wat vogelvoer op in de voortuin
Vrouwtje koolmees
Vrouwtje koolmees
Het werkt! Tenminste, we moeten de resultaten nog zien, maar de vogels komen er in elk geval wel.....
Het werkt! Tenminste, we moeten de resultaten nog zien, maar de vogels komen er in elk geval wel…..
Mannetje merel
Mannetje merel
De cameraman in de achtertuin
De cameraman in de achtertuin
Mannetje merel
Mannetje merel
Interview
Interview

5 Reacties op “NOS Jeugdjournaal op bezoek!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: