Fotomodellen

Vandaag was het weer redelijk goed, dus wilde ik eigenlijk wel even naar buiten. Ik besloot de fotomodellen “ergens” op de Wageningse Berg met een bezoekje te gaan vereren.

Rond drie uur in de middag was ik er, en zij ook! Op de bekende plekjes, precies op dezelfde plaatsen in dezelfde bomen. Ik zag er nu weliswaar “maar” vijf, maar het is goed mogelijk dat ik ze gewoon niet allemaal gezien heb, want ik had geen verrekijker mee. Wel kon ik lekker met m’n nieuwe camera gaan spelen. Met verschillende standen, belichtingen, sluitertijden, diafragma’s en andere ongein waar ik op mijn oude camera niks aan kon bijstellen. Want naast dat mijn nieuwe camera precies 7x zover kan inzoomen als mijn oude, kan ik met mijn nieuwe ook nog een heleboel andere dingen en nu kon ik er lekker mee uitproberen, spelen en foto’s maken.

Slaapkop! WAKKER WORDEN!!!!!
Slaapkop! WAKKER WORDEN!!!!!
Heel goed!
Heel goed!

Mijn fotomodellen werkten ook goed mee. Nadat ze één keer het sluitergeluid van mijn camera hadden gehoord bleven ze me goed in de gaten houden. Dat is mooi, want ondanks dat ik me enigszins bekeken voelde, kon ik wel mooi close-ups van hun gezichten maken.

Kiekeboe, zie je mij, Jan-Freerk?
Kiekeboe, zie je mij, Jan-Freerk?
Is het lekker, Merel? Ja? SMIKKELBEER!!!
Is het lekker, Merel? Ja? SMIKKELBEER!!!

Trouwens, even over dat ik me een beetje bekeken voelde, ik heb eigenlijk helemaal geen recht van spreken! Die uilen dan! Die werden zelfs gefotografeerd en niet eens alleen door mij. Er kwam namelijk ook nog iemand anders gewapend met een camera even bij mijn vrienden kijken.

Hallo, zie je mij?
Hallo, zie je mij?

Naast ransuilen heb ik ook nog een aantal smikkelberen gezien, in de vorm van lijsters in de hulst en een boomklever en een grote bonte specht op de stammen van de bomen.

Omhoog! Ik moet klimmen! Naar boven! Daar is de zon! Snel!!!!!!!!!
Omhoog! Ik moet klimmen! Naar boven! Daar is de zon! Snel!!!!!!!!!
Luie boomklever
Luie boomklever

5 Reacties op “Fotomodellen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: