Zoek de verschillen: de zandoogjes der Fladderaars BEWERKT!

Vanochtend kreeg mijn vader bericht van de vlinderstichting dat de oranje zandoogjes van de Bennekomse Meent toch geen oranje zandoogjes waren. Het waren bruine zandoogjes, maar ze zagen er wat anders uit als de meeste bruine zandoogjes. De natuur kent zo zijn uitzonderingen. Ik heb het bericht dus ook aangepast. Kijk hiervoor op https://janboelvanfladderaarsenkruipers.wordpress.com/2015/07/12/zoek-de-verschillen-de-zandoogjes-der-fladderaars/.

Bruin zandoogje dus.....
Bruin zandoogje dus…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: