Ringslangen zoeken bij Wageningen

Op 7 mei ging ik met mijn vader bij Wageningen ringslangen zoeken. Het was behoorlijk fris, en er was inmiddels dichte begroeiing. Ik ben bang dat ik al te laat in het seizoen was, en dat de meeste ringslangen al de uiterwaarden in zijn getrokken. We hebben nog geen tuinslang gezien. Wel andere leuke dingen. Bijvoorbeeld mijn eerste meikever van het jaar, hele jonge adelaarsvarens, oranjetipje, dagpauwoog en nog wat andere dingen. Ik heb toch nog een paar leuke foto’s kunnen maken.

Een klein padje op het fietspad
Een klein padje op het fietspad
Mijn eerste meikever van het jaar
Mijn eerste meikever van het jaar
Mannetje merel op het prikkeldraad
Mannetje merel op het prikkeldraad
Dagpauwoog op de brandnetel
Dagpauwoog op de brandnetel
Fluitekruid
Fluitekruid
Jonge adelaarsvaren
Jonge adelaarsvaren
Nog jongere adelaarsvaren
Nog jongere adelaarsvaren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: