Prijsvraag; win een ochtend of middag ringslangen zoeken bij Wageningen!!

Gisteren heb ik bij de Doorwerthse heide een foto gemaakt, waar drie hagedissen op staan. Zoek alle hagedissen en beschrijf waar ze zitten.
Tip: het zijn 2 zandhagedissen en één levendbarende hagedis.

Hoe kan je meedoen:

Mail uiterlijk zaterdag 6 juni 2015 een beschrijving waar alle hagedissen zitten en hoeveel hagedissen er op de foto staan (bijv. rechtsboven in de hoek, in het midden, net rechts van het midden enz.) naar janboelvanfladderaarsenkruipers@outlook.com

Onder de goede inzendingen verloot ik 3 prijzen.

De winnaars ontvangen bericht, en worden op mijn weblog genoemd.

Op zondag 7 juni 2015 komen de antwoorden op mijn weblog en worden de winnaars bekend gemaakt. De drie gelukkigen kunnen in september 2015 met mij bij Wageningen ringslangen komen zoeken. Ik laat ze dan de beste plekjes zien en vertel er interessante weetjes bij.
Stuur mij een mailtje! Niet een reactie op dit bericht! Dan kunnen andere mensen het namelijk ook zien, en dat is niet de bedoeling.

Succes!

Je kan de foto downloaden en inzoomen op je computer. Je kan er ook op klikken, dan wordt de foto groter afgebeeld.
Je kan de foto downloaden en inzoomen op je computer. Je kan er ook op klikken, dan wordt de foto groter afgebeeld.

5 Reacties op “Prijsvraag; win een ochtend of middag ringslangen zoeken bij Wageningen!!”

  1. Hoi Sabine, ik heb je reactie, het antwoord, niet geplaatst op mijn weblog, want dan kunnen andere mensen het ook zien. Je had me, dat stond er ook bij, eigenlijk moeten mailen. Je inzending staat wel genoteerd. Of het goed is, laat ik nog even spannend….

    Ook voor andere mensen: stuur mij een mailtje, want reacties zijn in principe ook zichtbaar voor andere mensen, en anders moet ik actief alle reacties gaan weigeren, want het is nadrukkelijk de bedoeling dat je ZELF de puzzel oplost. Stuur een mailtje naar janfreerk.kloen@gmail.com.

    groetjes Jan-Freerk

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: