Kikkervrouwtje

Vandaag was ik in de tuin. Mijn konijn was om appelschilletjes aan het bedelen, en het was lekker weer. Ik kijk in het vijvertje, en zie een dik kikkervrouwtje op de rand zitten. Ze heeft geen zin om de springen, want ik kan heel dichtbij komen met mijn lens. Ik kan een paar grappige foto’s maken.

Het kikkervrouwtje. Ik had ook nog een filmpje willen plaatsen, maar dat bestandstype kan mijn weblog niet aan...
Het kikkervrouwtje. Ik had ook nog een filmpje willen plaatsen, maar dat bestandstype kan mijn weblog niet aan…
Nog een foto
Nog een foto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: